Thursday, 31 May 2012

31Mei - CD30

Assalamualaikum..

Hari ni CD30..cik P masih tidak berkunjung =) 
UPT pun saya tak buat lagi. 
Saya kira mungkin masih awal. Tapi bila bercerita dengan Budi dah tentu dia suruh saya cek UPT cepat-cepat sebab cik P saya jarang datang sehingga menjengah cycle 30 walaupun irregular. Kadang - kadang ada juga sebulan 2kali cik P saya datang melawat. Saya berkeras tak mahu cek lagi, sebab saya tak ada rasa tanda-tanda yang ada nyawa lain dalam rahim saya. Bukan saya nak menafikan jika sudah sampai rezeki saya tapi saya tak sanggup nak letak harapan yang tinggi dan tak sanggup nak berasa kecewa bila saya nampak UPT tu hanya keluar 1 line je. ~_~

InsyaAllah nanti bila kekuatan tu dah datang saya akan buat UPT jika cik P masih belum berkunjung ..

Doakan saya dapat share berita gembira dengan kawan-kawan semua. Amin  ^_^

Wallahualam..

15 comments:

  1. ameen, insyaAllah.. semoga yana akan share ebrita gembira dgn kami tak lama lagi.. (^-^) take care yea..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tima kasih adah...insyaAllah saya akan share ape cerita selajutnya nnt..hee~~

      Delete
  2. yana cepat2 gi buat..hehe kalau this is the best for u n radhi insyaAllah ada rezeki tu..mcm biasa la, bila buat tu anggap la mmg tunggu 1 line je..kalau rezeki keluar 2 line..YEAY! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..ikutkan hati mmg nk sgt bt nana..tp yana xde kekuatan lg ni..biarla dl..hehe..

      thanks for ur doa laling =)

      Delete
  3. Yana, cuba la..dr hari tu sibuk suru yana buat. Hahaha. Walau apapun keputusan upt tu, sy tetap support awk dr belakang yana. Chaiyok!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..insyaAllah yannie nnt saya test ek..hihi..

      thanks so much darling :)

      Delete
  4. Insyaallah bila Tiba masanya... Amin!!!

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. amin.. Time kasih arePict SeeDar =)

      Delete
  6. yana.. fara doakan upt tu akan DOUBLE LINE! Aminnnn..

    *share tau nanti kat ttc corner.. fara kurang rajin hapdate blog ;p

    ReplyDelete