Monday, 21 May 2012

21mei = CD20

Assalamualaikum..

Hari ni CD 20.. breast da start sakit..rasanya dah lama tak rasa sakit cam ni. Dulu time period melimpah macam banjir,seminggu sebelum cik P datang inilah yang saya rasakan, diikuti dengan seketul dua jerawat..hehe

Setakat ni, ini saja yang saya rasa. tanda-tanda lain untuk cik P hadir mahupun loya-loya atau pening-pening tak ada lagi..hhihi..

Semoga doa dan usaha saya bulan ini dimakbulkan Allah.amin..


Wallahualam

10 comments:

  1. semoga-semoga...
    insyaallah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah.amin..

      tima kasih Aida =)

      Delete
  2. cepat eh tanda period pain datang...xpe2...kite usaha sebaik mungkin....gud luckkk..insyaAllah

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah period xteratur cm ni la hani..ikut suka je dia nk kuar bila..tp yg pasti xlebih dr 35hari..hehe

      thanks hani..semoga hani juga berhasil dengan usaha ini nnt.. amin =)

      Delete
  3. Jerawat ada juga seketul dua ni.. Breast ida pun sengal sengal sakit.. kiri kanan.... Miss P nak datang kot? Hari ni ida CD43.. HAHA ! Hari ni last ida puasa... Maybe Miss P dengar cakap ida jgn dtg dulu, nak habiskan puasa ni.. hehehhehe~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..sakitkan eida? klu terhimpit tepi meja kt opis lg sakit..hehe.. :D
      wahhh bestnye dah nk hbs ganti..yana 5hari lg..nk habiskan jugak dlm bulan rejab ni..insyaAllah.. =)

      Delete
  4. tanda nak pregnant n nak piyed mmg la similar..tu yg salu tertipu..tp nana doakan tanda yang yana rasa ni tanda nak pregnant..hehe

    kalau dah sampai rezeki yana and ini yang terbaik untuk yana, insyaAllah pregnant la yana. =) BBT jgn lupa buat ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal..xnk berharap sgt..tapi dlm hati Allah je yg tahu..

      amin.insyaAllah.
      BBT? huhu..lama tgl da sbnrnye..ngeh ngeh...teruk kan..hihi..

      Delete
  5. semoga tu petanda awal yg utk berita yg ditunggu2. Fara doakan yg terbaik utk yana.. *hugs!*

    ReplyDelete
  6. thanks Fara =) amin amin amin... hugsss!!

    ReplyDelete